Exkluzív: Totál hülyét csináltak Áder Jánosból

0

A magát a környezet védelmezőjének kinevező Áder János nem volt ott a pénteki klímatüntetésen. Igaz, nem is nagyon számítottak a megjelenésére: a köztársasági elnök, aki szépen szokott szónokolni a vizek és az esőerdők fontosságáról, még egyetlen egyszer sem szólalt meg a magyar emberek mindennapjait közvetlenül érintő környezetvédelmi ügyekben.

Áder János

Hallgatott, mint dinnye a fűben, amikor nertársai tönkretették a Városligetet, nem szólt semmit, amikor letarolták a Kossuth teret. Viszont: minden idők legkörnyezetvédőbb magyar államfője, Áder János, tinédzsereknek tartott előadást a klímaváltozásról Makón. A kivetítőn megjelentek a fiatalok mobilon átküldött válaszai. Mégpedig úgy, hogy minél többen adták ugyanazt a választ, annál nagyobb méretben jelent meg a kivetítőn.

És akkor nézzük meg a helyszínen készült fotót, Áder riadt és értetlen tekintetét, valamint reagálását arra, amikor a kivetítőn megjelent az utóbbi időkben elhíresült kifejezés: O1G.

Szavahihető szemtanúk szerint Áder oda is szólt Lázár Jánosnak: – Van még itt mit dolgoznotok!

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!