Exkluzív interjút készített Kálmán Olga!

# # # #

Exkluzív interjút adott Kálmán Olgának Czeglédi Csaba, az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt volt szombathelyi önkormányzati képviselője.

A jelenleg otthoni bűnügyi felügyelet alatt álló Czeglédy ellen adócsalás és gazdasági csalás bűntette miatt folyik eljárás immár három éve. A gyanúsítás szerint a képviselő munkaerőközvetítéssel foglalkozó cége fiktív számlákat állított ki. A politikus azonban kitart amellett, hogy nem követett el semmilyen bűncselekéményt.

Czeglédy szerint így fogvatartása és két hete megtörtént házi őrizetbe helyezése is jogellenes. Utóbbi, azt mondja, már csak azért is, mert az előzetes fogvatartást rendeszint két dolog indokolja, a bűnismétlés és a nyomozás befolyásolásának veszélye. Az egyébként ügyvéd Czeglédy szerint azonban a nyomozást már augusztusban lezárták, így azt már sem szeptemberben sem december elején nem tudta volna befolyásolni, amikor még nem engedték ki az előzetesből. Ami pedig a bűnismétlést illeti, arról Czeglédy azt mondja, mivel teljesen felszámolta gazdasági tevékenységét, a cége pedig az ellene folytatott eljárás miatt hiteltelenné vált, se módja, se lehetősége nem lenne gazdasági bűncselekményt elkövetni.

Kálmán Olga kérdésére Czeglédy elmondta, hogy gyerekeit az előzetes fogvatartás alatt, vagyis másfél évig nem látta. Nekik erről azt mondták, hogy

“a gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát.”

“A gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát” – ezt tudták Czeglédy Csaba gyermekei arról, hogy miért nem láthatják apukájukat másfél éven keresztül. Az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt szombathelyi önkormányzati képviselője a fogvatartás miatt mandátumát is elveszítette, de elszántságát nem. És ahogy fogalmazott… -de mondja el ő, mi volt a szegedi börtönben, és mire készül a jövőben! Az alig két hete szabadult Czeglédy Csabával készült beszélgetés 1. részét láthatják. Folytatjuk!#czegledy_csaba #humanoperator #nyomkovetoben #szombathely#kalmanolga

Posted by Kálmán Olga Hivatalos oldala on Friday, 28 December 2018

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

OLAF-jelzések: a NAV nem találja az Öveges-program szétlopásának felelőseit

O.L.K.T.

Na így kellene mindenhol! (Videó)

Rubóczki Tamás

Kósa Lajos üzlettársát elfogták Svájcban!

Rubóczki Tamás