Exkluzív interjú Czeglédy Csabával!

0

Exkluzív interjút adott a Hírklikknek Czeglédy Csaba, miután szombaton, 18 hónap előzetes letartóztatást követően, házi őrizetbe helyezték. A volt szocialista képviselő portálunk kérdésére elmondta, mivel befejeződött a nyomozás, és közeli a vádemelés időpontja – már senki sem tudja a nyomozást befolyásolni -, ezért a Szegedi Törvényszék nem látta szükségesnek a letartóztatás meghosszabbítását.

– A Magyar Idők azt írja, hogy jövő héten kedden akár már be is nyújthatja a vádiratot a Csongrád megyei Főügyészség?

– Mivel a legfrissebb – több száz oldalas – nyomozati iratokat tegnap, azaz pénteken kaptam meg, ezért január 15-e előtt nem tudnak vádat emelni, mert a törvény nem teszi lehetővé. Bízom abban, hogy az ügyészség nem fogja két lábbal tiporni a törvényt.

– Mit jelent az esetedben a lakhelyelhagyási tilalom?

– Minden reggel 8 és 10 óra között hagyhatom el a lakást, ekkor fogok futni és bevásárolni. Már alig várom.

– Azt hallottam, anyukád már főzi a húslevest?

– Igen, ez így van. De már update-eltem édesanyámnál a kívánságlistát, palacsintát is kértem.

– Mit fogsz elsőként csinálni?

– A családtagjaimmal és a barátaimmal szeretnék találkozni. És nagyon örülök, hogy végre a menyasszonyom karjaiban lehetek.

– Ha jól tudom, pont az esküvőd hetén vittek el anno a rendőrök. Bepótoljátok az esküvőt?

– Ha most eltelik pár nap úgy, hogy nem akarnak törvényellenesen őrizetbe venni, és végre elhihetem, hogy szabadlábon vagyok, akkor az eső dolgaink egyike lesz, hogy megint bejelentkezünk az anyakönyvvezetőhöz. Remélem, még hozzám akar jönni a menyasszonyom…

 

 

olkt.hu/hirklikk.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!