EXKLUZÍV felvételt teszünk közzé, amelyet a benne szereplő szimpatizánsunk bocsátott rendelkezésünkre, egy aktivistánk pedig több órás munkával felhangosította, majd feliratozta, hogy Önök is értsék, hogyan manipulálja közvéleménykutatásnak álcázva a Fidesz Önöket

0

EXKLUZÍV felvételt teszünk közzé, amelyet a benne szereplő szimpatizánsunk bocsátott rendelkezésünkre, egy aktivistánk pedig több órás munkával felhangosította, majd feliratozta, hogy Önök is értsék, hogyan manipulálja közvéleménykutatásnak álcázva a Fidesz Önöket.

https://www.facebook.com/kevekeszthely/videos/380695542616605/

Arroganciájuk csúcsa a telefonáló cég neve, ami a félelemre és a primitív ösztönökre utal. Ún. sugalmazó kérdésekkel elhitetik a választópolgárral, hogy mi vagyunk a megtestesült gonosz, míg a fideszes jelölt (akiről senki nem tud semmit, pedig 5 éve alpolgármester, de sem életrajza, sem programja nincs) “kiharcolja a fejlesztéseket a kormánynál”.

Ezzel egyszersmind el is ismerik, hogy mutyiznak. Ugyanis egy normális országban nem kell egy városvezetőnek a kormánypárthoz tartoznia ahhoz, hogy fejlesztéseket kapjon. Tessék csak meghallgatni a 10 perces beszélgetést! A közepe felé válik igazán érdekessé, addig csak puhatolózás folyik. Legyenek tanúi annak, amit egy jobb korban a Rákosi-diktatúra 21. századi változataként fognak tanítani! És kérjük, osszák meg, és ne hagyják magukat becsapni!

Minket és programunkat megismerhetik személyesen, vagy a www.keve-keszthely.hu weboldalon! Mi egy fillért nem kaptunk sem Sorostól, sem Gyurcsánytól, de még a magyar adófizetőktől sem, közpénzből. A családjaink, a szimpatizánsaink segítenek minket. Hétköznapi emberek. Ha Ön is csatlakozna, a www.keve-keszthely.hu/tamogatas oldalon megteheti! Hálásan köszönjük!

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!