EXKLUZÍV felvételt teszünk közzé, amelyet a benne szereplő szimpatizánsunk bocsátott rendelkezésünkre, egy aktivistánk pedig több órás munkával felhangosította, majd feliratozta, hogy Önök is értsék, hogyan manipulálja közvéleménykutatásnak álcázva a Fidesz Önöket

EXKLUZÍV felvételt teszünk közzé, amelyet a benne szereplő szimpatizánsunk bocsátott rendelkezésünkre, egy aktivistánk pedig több órás munkával felhangosította, majd feliratozta, hogy Önök is értsék, hogyan manipulálja közvéleménykutatásnak álcázva a Fidesz Önöket.

Közvéleménykutatásnak álcázott Fidesz-manipuláció

EXKLUZÍV felvételt teszünk közzé, amelyet a benne szereplő szimpatizánsunk bocsátott rendelkezésünkre, egy aktivistánk pedig több órás munkával felhangosította, majd feliratozta, hogy Önök is értsék, hogyan manipulálja közvéleménykutatásnak álcázva a Fidesz Önöket. Arroganciájuk csúcsa a telefonáló cég neve, ami a félelemre és a primitív ösztönökre utal. Ún. sugalmazó kérdésekkel elhitetik a választópolgárral, hogy mi vagyunk a megtestesült gonosz, míg a fideszes jelölt (akiről senki nem tud semmit, pedig 5 éve alpolgármester, de sem életrajza, sem programja nincs) "kiharcolja a fejlesztéseket a kormánynál". Ezzel egyszersmind el is ismerik, hogy mutyiznak. Ugyanis egy normális országban nem kell egy városvezetőnek a kormánypárthoz tartoznia ahhoz, hogy fejlesztéseket kapjon. Tessék csak meghallgatni a 10 perces beszélgetést! A közepe felé válik igazán érdekessé, addig csak puhatolózás folyik. Legyenek tanúi annak, amit egy jobb korban a Rákosi-diktatúra 21. századi változataként fognak tanítani! És kérjük, osszák meg, és ne hagyják magukat becsapni! Minket és programunkat megismerhetik személyesen, vagy a www.keve-keszthely.hu weboldalon! Mi egy fillért nem kaptunk sem Sorostól, sem Gyurcsánytól, de még a magyar adófizetőktől sem, közpénzből. A családjaink, a szimpatizánsaink segítenek minket. Hétköznapi emberek. Ha Ön is csatlakozna, a www.keve-keszthely.hu/tamogatas oldalon megteheti! Hálásan köszönjük!

Gepostet von Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület am Dienstag, 27. August 2019

Arroganciájuk csúcsa a telefonáló cég neve, ami a félelemre és a primitív ösztönökre utal. Ún. sugalmazó kérdésekkel elhitetik a választópolgárral, hogy mi vagyunk a megtestesült gonosz, míg a fideszes jelölt (akiről senki nem tud semmit, pedig 5 éve alpolgármester, de sem életrajza, sem programja nincs) “kiharcolja a fejlesztéseket a kormánynál”.

Ezzel egyszersmind el is ismerik, hogy mutyiznak. Ugyanis egy normális országban nem kell egy városvezetőnek a kormánypárthoz tartoznia ahhoz, hogy fejlesztéseket kapjon. Tessék csak meghallgatni a 10 perces beszélgetést! A közepe felé válik igazán érdekessé, addig csak puhatolózás folyik. Legyenek tanúi annak, amit egy jobb korban a Rákosi-diktatúra 21. századi változataként fognak tanítani! És kérjük, osszák meg, és ne hagyják magukat becsapni!

Minket és programunkat megismerhetik személyesen, vagy a www.keve-keszthely.hu weboldalon! Mi egy fillért nem kaptunk sem Sorostól, sem Gyurcsánytól, de még a magyar adófizetőktől sem, közpénzből. A családjaink, a szimpatizánsaink segítenek minket. Hétköznapi emberek. Ha Ön is csatlakozna, a www.keve-keszthely.hu/tamogatas oldalon megteheti! Hálásan köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

Az Orbán bújtatott Gruevszki úgy él Budapesten, mint hal a vízben!

O.L.K.T.

A korrupció és gátlástalan művelői teszik teljesen tönkre az országot!

O.L.K.T.

Magukat jelentik fel az oktatók a diákok helyett. “Tiltakozom önmagam ellen”

O.L.K.T.