Ételosztás: Sokan az arcukat takarták el a szégyen miatt!

0

Sok rászoruló az arcát takarta el a szégyen miatt.

Az Ételt Az Életért Alapítvány munkatársai 1000 adag ebéddel és 900 élelmiszercsomaggal várták a rászorulókat a Népligetben.

Az ételosztás hivatalosan délelőtt 11-kor kezdődött, de már fél 10-kor körülbelül 200-an sorakoztak a Planetárium mellett.

A Planetárium mellett december 24-én ezer adag ebédet és 900 élelmiszercsomagot osztott szét az Ételt az Életért Alapítvány. A rászorulók 8 órától álltak sorba karszalagért, és 11 órakor kezdődött az étel szétosztása. A keddi menü székelykáposzta volt, a rászorulókat azonban nemcsak ma, hanem 25-én és 26-án is várják a Népligetben.

Az alapítvány munkatársai már reggel 8 órától kint voltak a helyszínen és karszalagokat osztottak. A hatalmas szélben várakozók között rengeteg gyermek is volt.

A menü székelykáposzta volt, de szerdán és csütörtökön is meleg étel várja majd a rászorulókat.

A Krisna-hívők szegény-élelmezési missziója idén 30 éve segítenek a rászorulókon.

A kezdetekben csak száraz élelmiszereket, kenyeret, konzerveket, gyümölcsöket osztogattak, később pedig már meleg ételeket is, és mára már egy országos ellátási rendszerré fejlődött, több főző- és tálalókonyha együttműködésével.

Gepostet von Ételt az Életért Alapítvány am Dienstag, 24. Dezember 2019

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!