Észak-koreai hackereket találtak Pikó kampányközpontjában!

A hétfő óta köztudott, hogy házkutatást tartottak Pikó András kampányközpontjában. A rendőrség mai tájékoztatása szerint sok terhelő bizonyítékot gyűjtöttek be.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a VIII. kerületi polgármester egyik irodájában több észak-koreai férfit is találtak, akik állítólag nagyon törték az oroszt és megpróbálták elhitetni velük, hogy csak a MÁV elektronikus jegyrendszerét szerették volna gatyába rázni. A rendőrök viszont tudták, hogy csakis hackerek lehetnek, bemutatni azonban sajnos nem tudták őket, mivel az észak-koreaiak nem merték átlépni a szoba előtt húzódó demarkációs vonalat.

Kidoboltatik

Pachmann Péter a TV2 Mokka című műsorában csütörtök reggel elmondta: az egykori műsorvezető 10-15 évet fog kapni, mivel azokat a hackereket bújtatta, akik a Magyar Fejlesztési Központ adatait letörölték. Hogy mit pontosan, azt nem mondhatja el, mert a bizonyítékokat harminc évre titkosították.

A rendőrök felhívták Pikó figyelmét, hogy maximum addig hagyhatja el a kampányközpontot, amíg pénzt dob a parkolóórákba, ellenben úgy ráküldik a rögbiválogatottat, hogy még a trafikpályázatokat, a Kubatov-listát valamint a még hiányzó Seuso-kincseket is megtalálják nála.

Via: hircsarda.hu

Kapcsolódó cikkek

Tordai Bence élőben. VIDEÓ

O.L.K.T.

Pont az önkormányzati választások elött személyes adatokat kért LED-izzókért cserébe a Fidesz

O.L.K.T.

Polt Péter még mindíg azt a mesét fújja, hogy ő független és az Európai Ügyészség felesleges!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!