És ez a demens vénember még mindig itt tart

“Ha egy civilizáció hanyatlásnak indul, akkor az úgyszólván történelmileg megállíthatatlan folyamat. 300-500 évig tart egy-egy felfutási szakasz, aztán végük. Így tűntek el más civilizációk is. Én Nyugat-Európát most ebben a hanyatló állapotban látom. Aminek természetes következménye a veszély fel nem ismerése.” – mondta Boross Péter, a csapos, aki megint közbeszólt.

Úgy tűnik a demencia miatt elakadt a tű a lemezen, s az egykori szabadpártnapi szöveget ismételgeti. Akkor se sokan vették komolyan a megállapítást, miszerint a kapitalizmus a szakadék szélén táncol.

A Kádár-korszak puha diktatúráját, a kapitaliszikus szocialista világrendszer harcát tükröző vicc a következő:
– Hol áll a kapitalizmus?
– A szakadék szélén.
– És hol a szocializmus?
– Egy lépéssel előtte.

És ez a demens vénember még mindig itt tart. Kellene szólni neki, hogy már nem a Dél-pesti Venndéglátóipari Vállalat vezérigazgatója.

Írta: Juszt László

Kapcsolódó cikkek

Miközben zajlik Magyarországon az egyik legkeményebb tüntetés, az M1 “köztévén” a francia tüntetést mutatják.De mi a magyar tüntetést mutatjuk azért is ÉLŐBEN

O.L.K.T.

A Washington Post véleménycikke szerint Orbánnak semmi keresnivalója sincs a Fehér Házban

O.L.K.T.

Hangfelvétel került elő ahol a fideszesek fenyegetik a romákat Orosházán!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!