És ennyi: Rogán Cecília is saját lábra állt a mi pénzünkből!

Miután ő lett a Fitbalance-t szervező cég többségi tulajdonosa, csak úgy tülekednek az állami cégek a „szponzori pénztárnál”.

Most kiderült, hogy a Szerencsejáték Zrt. és az MVM mellett az Antenna Hungária is több tízmillió forinttal szponzorálta a rendezvényeit. Úgy tűnik, hogy Rogánné személyében egy igazi vállalkozó-zsenivel állunk szemben. Ja, nem.

Az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids elnevezésű sporteseményeket, illetve 10 millió forinttal támogatta a Nemzeti Futóverseny rendezvényt

– írta meg a hvg.hu kérdésére az állami cég.

Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös. (…) Míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.

– nyilatkozta a közelmúltban – a korrupcióval szemben mindig kérlelhetetlen – Rogán Antal, hősnőnk férjecskéje.

 

olkt.hu/keleten.hu

Kapcsolódó cikkek

Rossz hírünk van

O.L.K.T.

Bakondi György: A migránsok miatt veszélyben van Magyarország!

O.L.K.T.

Gruevszki-ügy: már az embereket is lopják

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!