Értve vagyok? (Gábor Breyer)

A két Airbus A319-es utasszállító (amiből lett a magyar Air Force One) után a honvédség egy Dassault Falcon 7X típusú, többnyire luxus magángépként használt jetet is vásárolt.
Ők is tudják, mi is tudjuk, hogy ez egy újabb aljas trükkje az orbáni rezsimnek, a részletek titkosak, merthogy katonai, nem kérdezhet róla sem a még megmaradt tisztességes újságíró, sem ellenzéki képviselő, ez szükséges az illiberális keresztény demokrácia megvédésére, amit ugyebár a hazai és külföldi soros-ügynökök fékevesztetten támadnak.
Persze, hogy ezzel fog a baráti keletre utazni Európa géniusza és megmentője a hosszú nyelvű kíséretével és testőrével együtt.
Azért ennek a „zseniális” megoldásnak még nincs vége, mihamar a honvédség szigorúan védelmi célokra luxus óceánjárókat is be fog szerezni, a hadsereg saját lábon álló része megveszi az ország és környezete összes szállodáját, a Balatont és jobb templomait, kizárólag nemzetbiztonsági szempontból.
Tovább ragozható a dolog, a honvédség tulajdonába kerül a Budai Vár a Cinege utcából vezető utakkal együtt, a Gellérthegy és a Margitsziget. valamint a Kékestető téli hadgyakorlatok céljából.
Hátravan még a Magyar Nemzeti Bank, az MVM, a MOL, a Szerencsejáték Rt. és a többi.
Kérdés nincs, ha sokat pofáztok, a titkosszolgálatok is elkezdenek vásárolni.
Értve vagyok?
Gábor Breyer / facebook


Kapcsolódó cikkek

A kezelés után a fájdalom megszűnt

O.L.K.T.

Orbán titkos grazi klinikája.

O.L.K.T.

Hallotta ön a migránsok kopogtatását?

H Miklós