Értve vagyok? (Gábor Breyer)

A két Airbus A319-es utasszállító (amiből lett a magyar Air Force One) után a honvédség egy Dassault Falcon 7X típusú, többnyire luxus magángépként használt jetet is vásárolt.
Ők is tudják, mi is tudjuk, hogy ez egy újabb aljas trükkje az orbáni rezsimnek, a részletek titkosak, merthogy katonai, nem kérdezhet róla sem a még megmaradt tisztességes újságíró, sem ellenzéki képviselő, ez szükséges az illiberális keresztény demokrácia megvédésére, amit ugyebár a hazai és külföldi soros-ügynökök fékevesztetten támadnak.
Persze, hogy ezzel fog a baráti keletre utazni Európa géniusza és megmentője a hosszú nyelvű kíséretével és testőrével együtt.
Azért ennek a „zseniális” megoldásnak még nincs vége, mihamar a honvédség szigorúan védelmi célokra luxus óceánjárókat is be fog szerezni, a hadsereg saját lábon álló része megveszi az ország és környezete összes szállodáját, a Balatont és jobb templomait, kizárólag nemzetbiztonsági szempontból.
Tovább ragozható a dolog, a honvédség tulajdonába kerül a Budai Vár a Cinege utcából vezető utakkal együtt, a Gellérthegy és a Margitsziget. valamint a Kékestető téli hadgyakorlatok céljából.
Hátravan még a Magyar Nemzeti Bank, az MVM, a MOL, a Szerencsejáték Rt. és a többi.
Kérdés nincs, ha sokat pofáztok, a titkosszolgálatok is elkezdenek vásárolni.
Értve vagyok?
Gábor Breyer / facebook


Kapcsolódó cikkek

Botka megint ráköpött az asztalra Karácsony elött!

Rubóczki Tamás

Soros, Migráncs, Brüsszel!

Rubóczki Tamás

Orbán még Bözsinéni disznajától is be van tojva? Hát féljen is, mert gazember!

O.L.K.T.