Erősen kifogásolható! Nem szabad leírni: cigány, zsidó, bomba szavakat! ÚTMUTATÓ!

0

Ha a facebook-on ténykedsz, látogatod, lájkolod, netán hozzá is szólsz egyes bejegyzésekhez, nem írhatod le ezt a két szót. “cigány, zsidó”, de azt sem, hogy Bomba.

Mert, ha megteszed és valaki jelent, a facebook-os algoritmus, mely így van beállítva, azonnal tilt. Az már mindegy, hogy a zsidóságot, vagy a cigányságot kedvező színben tünteted fel, vagy a világ legjámborabb embere vagy, TILTANAK.

Ehhez persze idő és néhány letiltás szükséges, hogy megértsd és legközelebb ne kövesd el ezt a “hibát”! Írhatod, hogy meccetfaszú, vagy rumunbó, vagy roma. Ezért nem tiltanak…nincs az algoritmus által jelzett szavak között.

De a telefonnal is vigyázz!

Beszélhetsz bármiről…akár stikában üzletelhetsz is, csak pld ne mondd bele a telefonodba, hogy “cigi, dohány, alkohol, mariska,kokó,de leginkább, hogy  “BOMBA”!

Sajnos annyira látszik, hogy a Fidesz befolyással bír a facebook-ra. Ha ellenzéki vagy, egy idő múlva rád áll a rendszer él élesebbre állítják a veled szembeni tolerancia határát.

Ott tartunk jelenleg, hogy ha Orbánra, bűntársaira, vagy a Fideszre kiritikát gyakorolsz, a legközelebbi belépésnél nem biztos, hogy nem leszel letiltva.

Ugyanis, (saját tapasztalat) a magyar facebook kormánypárti…és akik meg és elítélnek téged, ilyen alapon teszik.(az eredeti facebook-os profilom épp a 30 napos letiltását tölti

(Gál György)).

HA NEM HISZED, JÁRJ UTÁNA!…vagy próbáld ki!