Érdekes hírek

1. Simonka György, akinek a mentelmi jogát már tavaly ősszel felfüggesztették bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt, büszkén számol be a Facebookjára feltett közös fotóval arról, hogy a várbeli Karmelita kolostorban fogadta Orbán Viktort.

2. A Természettudományi Múzeum új igazgatója elsősorban azt fogja vizsgálni, hogy kimutatható-e a hunok, a honfoglaló magyarok és az Árpád-ház között genetikai kapcsolat. Bejelentette Orbánnak, hogy igen, kimutatható, és hamarosan ki is fogja mutatni, elsőként magán Orbánon, akinek ereiben Árpád-házi, hun és honfoglaló vér folyik, valamint szíriuszi keresztény.

3. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik munkatársa még januárban elveszített egy olyan szupertitkos pendrive-ot, amin rajta volt a BRFK összes munkatársának személyes adata. A problémát azóta megoldották: Pintér Sándor mindenkit arra kötelezett, hogy változtassa meg az adatait.

Kapcsolódó cikkek

Csapdába sétál a magyar lakosság!

O.L.K.T.

Na fideszes okoskáim, erre adjatok választ!

O.L.K.T.

Az RTL Klub újabb pofont nyomott Orbán arcára!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!