Ennek alapján mentette az alattvalókat a felcsúti bohóc!

0

NYILATKOZAT!

Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában foglalkozás körében elkövetett bűncselekmények elkövetésével, vezetői felelősségével, engedélyezésével, szervezésével, támogatásával vádolom dr. Csányi Sándort, az OTP elnök vezérigazgatóját!
Személyes büntetőjogi felelősséggel tartozik – többek között, – a Magyarországon kialakult devizában nyilvántartott hitelek miatti NEMZETI KATASZTRÓFA kialakulásáért, amelyet a Bankszövetséggel és a többi kereskedelmi bankkal KARTELL létrehozásával elkövetett, elkövettek!
A hazai és az EU törvényei szerinti érvénytelen, semmisnek nevezett szerződésekkel CSALÁS bűncselekményét követték el!

„Csalás: BTK. 373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.”

Ennek következtében több mint egy millió család került tragikus helyzetbe! Kilakoltatások, családok életének, életfeltételeinek a tönkre tétele, öngyilkosságok, amelyekkel ok – okozati összefüggésben elkövette, elkövették dr. Csányi Sándorék MAGYARORSZÁG ELÁRULÁSÁT!

Magyarország 1100 évet meghaladó történelme soha nem szenvedett magyar állampolgároktól, egyéni és egy szűk csoport részéről ekkora, szándékosan okozott kárt!

Tekintettel arra a tényre, hogy a devizában nyilvántartott hitelek létrehozásakor már teljes mértékig tudatában voltak a hitelt felvevők nagy tömegű fizetési ellehetetlenülésének, ezért az OTP dr. Csányi Sándor utasítására célirányos biztosítási szerződéseket kötött a nem fizető hitelek kárának a csökkentése érdekébe, az amerikai AIG biztosítóval.

A szerződésük szerint, a CSALÁSSAL létrehozott, semmisnek tekintett szerződések következtében káruk rendezése érdekében benyújtott OTP dokumentumok alapján az AIG, az OTP kárát megtérítette.
Az OTP az átutalt kártérítésekkel az adósok tartozását nem törölte, vagy nem csökkentette, a tartozásokat változatlanul érvényben hagyta.

Az átutalt kártérítéseket az OTP ELSIKKASZTOTTA!

Az adósok ellen a végrehajtásokat, kilakoltatásokat, az egyéb jogi eljárásokat változatlanul folytatta. Ennek egyenes következménye volt olyan családoknál a tragikus események folyamatának az elindulása, amelyeknek a tartozásait az AIG rendezte. – pl: családi állapotok felbomlása, betegségek kialakulása, felerősödése, öngyilkosságok!

A leírtak alapján dr. Csányi Sándort az OTP elnök vezérigazgatóját foglalkozás körében elkövetett bűncselekmények halmazával vádolom, amivel tettes társaival elősegítette MAGYARORSZÁGON EGY NEMZETI KATASZTRÓFA KIALAKULÁSÁT.

2018. március 15.

Köves István 1-470802-0043

 

 

forrás. Köves István Facebook


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!