Emlékmegszállással köszönti az orosz elnök az 1956-os forradalom évfordulóját

0

Nagyjából 750 páncélos kíséretében érkezik Budapestre az orosz elnök. A főváros stratégiai pontjainak a környékén lezárásokra kell számítani.

Vlagyimir Putyin az MTI-nek elmondta, hogy csupán biztonságáról gondoskodnak a harcjárművek, amelyek a jelenlegi útviszonyok mellett alkalmasak arra is, hogy akár ónos esőben is lehetővé tegyék az elnöki látogatást. A laktanyák, rendőrkapitányságok, televíziók, rádiók és repterek elfoglalása ezen kívül nélkülözhetetlen ahhoz, hogy zökkenőmentesen és élethűen lehessen lebonyolítani az 1956-os sajnálatos eseményekre való megemlékezést.

Az ünnepség keretében tüzérséget telepítenek a Corvin közbe és a Tűzoltó utcába, valamint vadászbombázók segítségével visszanevezik a Moszkva teret.

A Móricz Zsigmond körtér elaknásításán Tarlós István főpolgármester is részt vesz, akiről, ha okosan viselkedik, utcát neveznek el a Don-menti Rosztovban. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy neki nem gyanús az orosz lépés, mivel nem nézte a Szulejmánt.

Szeretnénk, ha barátaink, a magyar nép fiai és lányai kiszabadulva az Európai Unió halálos öleléséből, végre visszatérnének oda, ahonnan jöttek – Ázsiába. Szeretnénk, ha a Krímhez hasonlóan a magyar emberek is egy független, prosperáló orosz tagköztársaságban élhetnének” – tolmácsolta Vlagyimir Putyin szavait külügyminisztere, Szergej Lavrov, aki a tököli reptéren találkozott a menekülő Szijjártó Péterrel.

 

Forrás: Természetesen ez az írás nem más mint a Hírcsárda újabb remek, ironikus jellemrajza  a magyarországi viszonyokról, kissé parodizálva azt. A cikket itt találjátok:

Hírcsárda

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!