Embertelenség!

0

Sok szó van. Vannak szavaink. Szép szavaink is, meg csúnyáink. Vannak semmilyen szavak is. Mindenféle szavak. Hogy kifejezzük magunkat. És ki is tudjuk valahogyan. Ha pedig nem, akkor ott már versek vannak. Dalok, rajzok, festészet. Kifejezőeszközök az emberi történésekre. Meg kicsit az isteniekre is, akinek van szerencséje. A csodára. De az embertelenségre… Az embertelenség kifejezésére már nem áll semmi rendelkezésre. A fájdalomnak, a tagadásnak, a hazugságnak bizonyos fokaira már nincsenek szavak. Nekem például nincsenek arra, hogy egy ország a legvédtelenebb rétegét megtagadja, eltiporja, ignorálja. És nem segít rajta. Ez már az embertelenségnek kifejezhetetlen foka. Ha te öreg vagy, beteg vagy, szegény vagy, gyenge vagy, kiszolgáltatott vagy, akkor ebben az országban nincsen neked egy pad. Nincsen egy pad többé ebben az országban, amire leülhetsz, a nincsben és a kínban.

Tisza Kata facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=719720785049605&id=100010350706826Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!