Emberrablás bűntettének megalapozott gyanújával feljelentettem az MTVA székház biztonsági őreit!

A DK országgyűlési képviselőjét az Orbán Viktor által kisajátított MTVA székházban támadták meg, teperték le és hurcolták el ismeretlen fideszes bűnözők. Ez emberrablásnak minősül, amiben különösen súlyosbító körülmény, hogy az emberrablás áldozata egy a törvények által halmozottan védett parlamenti képviselő, aki ellen bármiféle erőszakos cselekmény máris több évvel büntetendő hivatalos személy elleni erőszak bűntette. Ezt ugyancsak tovább súlyosbította, hogy a fideszes bűnbanda csoportosan, avagy bűnszervezetben követte el a bűntetteket.

Molnár F. Árpád., a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője az elkövetés óráiban, 2018. december 17-én tett büntető feljelentést. A 01000/3029/2018.bü. ügyiratszámon iktatott feljelentést a Budapesti Rendőr-Főkapitányság – illetékességi okokra hivatkozva – áthelyezte a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztályához.

 

szerző: Molnár f. Árpád

Botrány az MTVA székházban.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Mellár Tamás: Megmentem a Fodor Gáborék által szétvert PM-et!

Rubóczki Tamás

Senki ne csodálkozzon, ha egyik reggel arra ébredünk, hogy betiltották a tetoválószalonokat mert Orbánnak nem tetszik!

Rubóczki Tamás

Itt a bizonyíték arra, hogy Orbán piszkosul fél Gyurcsánytól!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!