Ember nincs, de pénz van dögivel a határvédelemre

Mivel nincs ember így robotokat vetne be a kormány a határvédelemre 2021-től tudtuk meg a kormány.hu-ra feltöltött Magyarország Nemzeti Integrált Határigazgatási Stratégiája nevű dokumentumból.
Roborder rendszer működésére vonatkozó adatok jó része titkos információ. Az azonban biztos, hogy a rendszer földi mozgó robotegységekből (például kis, kerekekkel ellátott, automatikusan járőröző, felvételeket készítő járművekből), illetve megfigyelő drónokból áll majd.

Azon kívül, hogy rohadalom sokba kerül, ez arra is jó, hogy tovább hülyítse az agymosott birkákat, hogy itt bizony nagy a baj, és jönnek a migránsok.
Az persze senkit ne zavarjon, hogy egy darab sincs és már a Szerbek is felhúzták a maguk kerítését és így lassan csak a madár juthat el a magyar határig.

Kapcsolódó cikkek

Farkasházy Tivadar ismét egy kemény írást tett közzé Borkai Zsoltról!

O.L.K.T.

Magyarország elveszett!

H Miklós

Róna Péter: Az uniós tagságunk végét jelentheti az orbáni diktatúra tovább építése!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!