Eltűnt!!! Keresik! No nem Tiborczot, hanem a pénzt…

Az Elios bevételeinek 84,5 százalékát uniós forrásokból szerezte

Sajátos lábakon áll a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz több szálon köthető Elios Zrt., amely az elmúlt években sorra nyerte a világítási és naperőműves tendereket.

Az Átlátszó összesítette az Elios Zrt. (korábban ES Holding Zrt. és E-OS Innovatív Zrt.) által egyedül vagy konzorciumban elnyert munkákat: a cég, amelyben Tiborcz tulajdonosként és igazgatósági tagként is feltűnt, feltűnik, 2010 és 2017 között majdnem 80 közbeszerzést nyert el.

Grafika: Átlátszó

A 2016-ig elnyert munkák összértéke 14,4 milliárd forint, ebből az uniós forrás 12,1 milliárd. 2017-ben a cég harmadmagával ráadásul elnyert egy, az MVM által kiírt 50 milliárd forintos keretszerződést naperőműépítésre, de a MÁV-tól is kapott egy 1,4 milliárdos megbízást.

Forrás és bővebben:https://444.hu/2018/02/24/az-elios-beveteleinek-845-szazalekat-unios-forrasokbol-szerezte?fbclid=IwAR0wn7C8iTc-kipGgGAKNmF0Cx6frKaF4gHVppUemb5gkUy83xrx8fi75ww

Kapcsolódó cikkek

Aranyélet, sokadik rész

O.L.K.T.

Orbán és Semjén milliárdokkal támogatni fogja az Etióp egyházat!

O.L.K.T.

Érvénytelen alaptörvényről beszél Szanyi Tibor

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!