Elszabadultak az indulatok az MTVA-nál!

0

A Kossuth térről a Kunigunda utcába vonultak a tüntetők. Több ellenzéki képviselő bejutott az MTVA épületébe, azt akarják elérni, hogy beolvassák a petíciójukat. Közben a székház előtt hatalmas a feszültség, a demonstrálók megpróbálnak bejutni az épületbe, a rendőrök visszaszorították őket. Többen rosszul lettek de továbbra is több ezren vannak.

A rendőrség közleménye:

“A Budapest III., Kunigunda utcában összegyűltek közül többen petárdákkal, üvegekkel és más tárgyakkal dobálták meg a biztosításban részt vevő rendőröket, majd a rendőrsorfalra nyomták az elöl állókat, akik közül néhányan a földre kerültek, rosszul lettek. A rendőröket ért erőszakos támadás, illetve a demonstráció első soraiban tartózkodók testi épségének védelme érdekében a rendőrök többszöri felszólítást követően könnygázt alkalmaztak. A rendőrök a sérülteket a sorfal mögé kísérték, intézkednek egészségügyi ellátásukra”.

 

olkt.hu

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!