ELSÍRTA MAGÁT EGY NŐVÉR, MERT A PÁNIKVÁSÁRLÓK MIATT A 48 ÓRÁS MŰSZAKJA VÉGÉN NEM JUTOTT ÉTELHEZ! – videó

0

Nem bírta idegekkel a helyzetet.
Szívszaggató videót töltött fel magáról az internetre egy brit nővér, aki a koronavírus-járvány miatt 48 órás műszakokat húz le a kórházban, ahol dolgozik. Az 51 Dawn Bilbrough a műszakja végén akart bevásárolni egy szupermarketben, ám amikor odaért, azt látta, hogy a bolt polcait teljesen kifosztották a pánikvásárlók.

Dawn így nem tudott se gyümölcsöt, se zöldséget vásárolni. A megviselt nővér ekkor már annyira nem bírta a stresszt, hogy elsírta magát, majd az egyik közösségi oldalon könyörgött az embereknek, hogy ne vásároljanak fel minden ész nélkül, mert sokan úgy járhatnak miatta, mint ő.

Dawn a videóban elmondta, hogy az intenzív osztályon dolgozik, a koronavírus-járvány miatt iszonyú sok ideig kellett talpon maradnia.

A nővér videójára a brit média is felfigyelt, Dawn-t egy reggeli műsorban is meginterjúvolták. Mindenki meglepetésére a nővér a munkahelyéről jelentkezett be, a videó után egy nappal ismét meg kellett kezdenie egy 48 órás műszakot. Dawn a műsorban elmondta, hogy reméli, a videója miatt kétszer is meggondolják az emberek, hogy mit és mennyit vásárolnak, és reméli, hogy másnak nem kell átélnie azt, amit neki kellett.