Előre lezsírozva! (Videó)

A magyarországi választásokról.

Kim Lane Scheppele professzorral, a Woodrow Wilson Közügyek és Nemzetközi Ügyek Iskola és a Princeton Egyetem szociológusával március 19-én készült a következő interjúrészlet. Az önkényuralmi rezsimek, valamint a magyar politika és jog szakértőjeként már akkor tudta a magyarországi választások eredményét, és el is magyarázza nekünk, hogyan működik az új választási rendszer.
Oldalamon továbbra is főleg előremutató videókkal szeretnék foglalkozni, de úgy gondolom, hogy a politika mindannyiunk ügye, nem szakadhatunk el teljesen attól, hiszen meghatározza mindennapi életünket, egymással szembeni kapcsolatainkat, és döntésekre kényszerít bennünket. Nem foglalok állást egyetlen párt mellett vagy ellen, hiszen ahogyan eddig is, most is az az elvem, hogy a pártok csak megosztanak bennünket. Mégis fontosnak találom ezt az interjút, mert minden embernek joga van tudni, hogy becsapták. Most is, ahogyan eddig is olyan sokszor. Túl kell lépnünk azon, hogy „fentről”, pártoktól várjunk megoldást, és rá kell ébrednünk arra, hogy politikusaink felelősséggel tartoznak velünk szemben, ők a mi „alárendeltjeink”, és mi vagyunk a megbízóik. Mi vagyunk a valódi döntéshozók, ezért nem szeretjük, ha lóvá tesznek bennünket. Bízom benne, hogy a jövendő nemzedékek már nagyobb felelősséget vállalnak maguk iránt, ismerik jogaikat és kötelezettségeiket, és nem fogják hagyni, hogy gyerekként, alattvalóként kezelje őket a ranglétrán felkapaszkodó politikai elit. A fiatal nemzedéké a jövő, döntsetek okosan.
A teljes videó a következő helyen található meg: https://budapestbeacon.com/electoral-r…/

 

 

olkt.hu/budapestbeacon.com

Kapcsolódó cikkek

Bakondi György: Rengeteg migráns akar beáramlani az országba!

O.L.K.T.

FRISS: Újabb, nagyon kemény infók jelentek meg Borkairól!

O.L.K.T.

A macedón sajtóban már azt találgatják, hogy valószínűleg Orbán Viktor szervezte meg Nikola Gruevszki szökését a börtönbüntetés elől

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!