Előkerült a magánnyugdíjvagyon tolvaj!

Selmeczi Gabriella fideszes képviselő az Országgyűlésben kedden napirend előtt azt mondta, hogy az EP-választás eredménye bizonyítja, “mi vagyunk a legcsaládbarátabb ország Európában”. A választók nagy többsége azzal bízta meg a Fidesz-KDNP-t, hogy bevándorlás helyett a magyar családokat és a gyermekvállalást támogassák – tette hozzá.

Úgy vélte: a választás arról szólt, hogy “a gyermekeinkre vagy bevándorlásra szavazunk. Magyarország megadta a választ nekünk a gyermek az első, és ez széles körű felhatalmazást jelent az eddigi politika folytatására – jelentette ki.

Szerinte a nagy részvétel arról tanúskodik, hogy emberek meg akarják védeni magukat, nemzeti keresztény és biztonságos Magyarországot akarnak.

A képviselő ismertette a családvédelmi akcióterv pontjait, és kiemelte: Magyarország fordítja a legtöbb pénzt családok támogatására Európában, 2 ezer milliárd forintot, ami a nemzeti össztermék 4,8 százaléka.

Rétvári Bence államtitkár hangsúlyozta: nagy a különbség az ellenzék és a kormánypártok között a családtámogatás terén, mert míg az egyik “a folyamatos hátrafele araszolás politikáját” folytatta, addig a Fidesz-KDNP határozott előrelépést tett az ügyben.

Helyes úton jár a kormány, amikor nem migrációban, észak-afrikai és közel-keleti fiatalok betelepítésében gondolkozik, hanem a magyar családokat támogatja. Vasárnap a választók visszajelezték, hogy ezt a családokért konfliktusokat felvállaló politikát várják el továbbra is a kormánytól.

MTI

Kapcsolódó cikkek

Mi lehet a baj azzal, ha maffiának nevezzük a maffiát, bűnözőnek a bűnözőt, szarnak a szart?

O.L.K.T.

Simicska picsán rúgta Andy Vajnát!

Rubóczki Tamás

Fidesz-szimpatizáns blogger csapata bántalmazott békés tüntetőket

O.L.K.T.