Elmebeteg: Nógrádi szerint rossz lenne a sajtóvisszhang azért nem lövet a kormány a menekültekre!

2

A 24.hu adta közzé Nógrádi György kijelentéseit. Nem vagyunk hajlandók ezt a tűzparancsot kiadni, és főleg nem elsőként Európában. Aki ezt elsőként kiadja, annak neki fog menni nagyon sok sajtó. A második-harmadiknál már más lesz a helyzet. Azért építettük a kerítést, hogy elkerüljük a tűzparancsot. Ezt válaszolta a Hír TV szerint egy kérdésre Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Nógrádi szerint nem azért nem nyit tüzet a kormány fegyvertelen, háború elől menekülő emberekre, mert az gyilkosság lenne, hanem azért, mert akkor nekimenne a sajtó a kormánynak. Nógrádi Földesi Gyula, Pestszenterzsébet fideszes képviselőjelöltjének lakossági fórumán szólalt fel. A helyi jobbikos jelölt szembesítette vele, hogy a kormány majdnem háromezer menekültet fogadott be eddig, de Nógrádit olyan apróságokkal, mint a tények, nem lehetett meggyőzni.

“Most bele lehet menni, ez a háromezer igaz vagy nem. Ez nyilvánvalóan beszélgetés dolga, ön mondja az érveit, a másik fél meg mondja az ellenérveit. De gyakorlatilag Magyarország ma migránsmentes. Élnek itt arabok? Igen. Kik? Akik a hetvenes-nyolcvanas években Magyarországon végezték a főiskolát, egyetemet, itt maradtak, megházasodtak, felső középosztályban vannak.”

És most először teljesen nyíltan ki is állt a Fidesz mellett, ahonnan egyébként a legtöbbször foglalkoztatják a mindenféle eredmények és szakértelem nélküli szakértőt.

“Azt a pártot, amely Magyarországon azt mondja, hogy a határokat védeni kell, az országot biztosítani kell, úgy hívják, hogy Fidesz. Pont. Tisztelettel kérem önöket, hogy áprilisban legyenek szívesek így szavazni. És akkor ígérem, hogy ha meghívnak egy év múlva, elhozom az új könyvemet, a lányok továbbra is csinálhatnak velem szelfit.”

Egyébként minden párt – de még Soros György is – ezt mondja, de ez megint részletkérdés.

 

(OLKT/24.hu)