Elkészült a Bölcsek Tanácsának jelentése

0

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke Twitterén jelentette be, hogy elkészült a Bölcsek Tanácsa jelentése – erről a hvg.hu ír.

Tusk és a három bölcs, Herman Van Rompuy, Hans-Gert Pöttering és Wolfgang Schüssel személyesen is találkoztak Brüsszelben. Tusk hamarosan találkozik Orbán Viktorral is, hogy megvitassák a vizsgálat eredményeit. A jelentést ezután értékeli, erről a választmánynak február 3-án, a néppárt kongresszusán számol majd be. Ezen a rendezvényen Orbán egyébként valószínűleg nem vesz majd részt, egyrészt mert már a novemberi, zágrábi kongresszusra sem hívták meg a Fideszt, másrészt ugyanebben az időben rendeznek egy konferenciát Rómában a nemzeti konzervativizmusról, melyen ő is beszédet mond majd. 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!