Elképesztő videóüzenetet küldtek ellenzéki fiatalok, hogy eltakarítsuk Orbánt!

Elképesztő videóüzenetben álltak ki a rendszer ellen baloldali fiatalok. Az ország legnagyobb baloldali ifjúsági szervezetének a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai álltak a sarkukra és mondták el, mit gondolnak Orbánról és rendszeréről. Az üzenet világos, ma egy fiatalnak két perspektívája van Magyarországon, három műszakban dolgozni és ezzel együtt nyomorogni, vagy bepakolni a táskába és irány külföld. De a videóban szó esik arról is, hogy sok fiatal a szüleik helyett megy el tüntetni, mert az állami szférában megfélemlítik őket. A videóüzenetnek célja is van. Az MSZP társult ifjúsági szervezetének fiataljai arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mint fogalmaztak:

“hatalmas reménysugár volt az, amikor a szombati tüntetésen felvillantak a mobiltelefonok vakuinak fényei. Fény gyulladt a sötétségben”.

Reméljük minél előbb véget ér ez a rendszer. Arra kérjük, ha módjában áll ossza meg ismerőseivel ezt a cikket, hogy a fiatalok kiállása minél több ember eljusson. Mert van remény még! Most szombaton pedig tüntetés a Kossuth téren.

 

 

olkt.hu/Societas

Kapcsolódó cikkek

Orbán Ráhel: A civilizáció ellenségei vagytok!

Rubóczki Tamás

Fantasztikus dal született a Putyin farpofái közé bemászott Orbánról! (+videó)

Rubóczki Tamás

Szénné égették az ifjú fideszeseket! (Videó)

Rubóczki Tamás