Elképesztő házmesteri szigorítás

Hadházy Ákos legutolsó produkciója kiverte a biztosítékot mind Orbánnál mind Kövér házmesternél.

Hogy a színfalak mögött kinek az ötlete azt nem tudjuk, de egy biztos, olyan példátlan szigorítást terveznek a parlamenti házirendben ami a Rákosi korszakot idézi.

Az elképesztő szigorítás akár a képviselő kitiltásával illetve 12 havi illetmény elvonásával járhat az eset súlyosságától függően.

Amennyiben a képviselő az ülés, a vita vagy a szavazás menetét akadályozza, vagy az Országgyűlés ülésének résztvevőjét az üléstermi jogai gyakorlásában vagy kötelezettségei teljesítésében akadályozza az büntetésben részesül.

Már maga a képviselő büntetése is abszurd egy jogállamiságban működő parlamentben, de ilyen súlyosságú bírságolás példátlan.

Kövér házmester, Hadházy akciója közben szigorú büntetést helyezet kilátásba, pontosabban megfenyegette a renitens képviselőket, hogy ezt még meg keserlülik.

Most úgy tűnik beváltja az ígéretét.

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos:LÁSSUNK TISZTÁN A HAJÓBALESET ÜGYÉBEN!

O.L.K.T.

Zsóti kiállt a budai lakása elé és megmagyarázta, miért jár neki ez havi 32.000 forintért

H Miklós

Az FBI nyomoz a Microsoft ügyben, de a magyar kormány semmiről sem tud

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!