Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség G-Ras ellen

0

Hétfőn felkerült a körözött személyek listájára G-Ras (Komáromy Gergely) énekes, ligetvédő aktivista – jelezte egy olvasónk.

Ha egy szemfüles haver nem küldi most át ezt nekem, akkor lerángattok a színpadról a kövi koncertemen, vagy a gyerek…

Gepostet von Gregory G Ras am Mittwoch, 11. September 2019

Facebookon mi simán fel tudtuk venni a kapcsolatot az énekessel, akinek fogalma sem volt arról, hogy a rendőrség keresi. Egy ismerőse küldte el neki a police.hu-ról a rendőrség felhívását.

„Fogalmam nincs, mi ez, lehet h valami Ligetes-ügy még, nem tudom. Megpróbálom felhívni őket. Eszem megáll, hogy nem írnak egy emailt, hogy menjek be, vagy valami, hanem egyből körözés….”

– írta nekünk.

A Facebookon posztolt is a körözésről, ott még indulatosabban.

„Ha egy szemfüles haver nem küldi most át ezt nekem, akkor lerángattok a színpadról a kövi koncertemen, vagy a gyerek mellől a vonatról, amikor suliba viszem?
Miért nem írtatok mondjuk egy emailt, pöcsfejek, hogy legyek szíves befáradni? Ennyire suták vagytok tényleg, vagy ennyire szararcok?!?
Költői kérdés volt, tudom, hogy mindkettő…..
Garázdaság b@%meg…az, hogy a testemmel is próbáltam védeni – persze senkire soha kezet nem emelve – a 100 éves platánokat a titeket is tök hülyére vevő főnökeitek mocskos korrupt rombolásától? Vagy az, hogy nyilvánosan szoktam énekelgetni, hogy “hasta la vista mr prime minista”? Vagy a hajam, vagy az állandó mosolygás? Na melyik a garázdaság, HE?!?
6 évesen megcsináltam legóból Nagy Imréék újratemetését, ami ment épp a tv-ben, és egy ideig azt hittem, ennél több közöm nekem már nem lesz a diktatúrához.
Nagy tévedés volt, ku®¥@ nagy..”

Komáromy volt az, aki társával 2017-ben festékes lufit dobott a Szabadság téri szovjet emlékműre. Ezért első fokon 30 ezer forintot kaptak, de súlyosabb volt, hogy megtalálta őt egy itt élő oroszbarát csecsen, hogy videón kérjen bocsánatot.

És ő mászott fel a 2016-ban a Közlekedési Múzeum kéményére is a Városliget védelmében is.
Fellépett kormányellenes tüntetéseken is, egyebek között ezzel a számmal.

Lehet, hogy olyan ügyben kellene bíróság elé állnia, ami miatt eljárás indult ellene, de nem vette át az idézéseket.

Egy kommentben később ezt írta:

„Na ez valszeg konkretan szo szerint az lesz, amikor a szegeny 100+ eves platanokat szedtek ki a Ligetben, mi meg probaltuk megakadalyozni, persze barki rendor vagy biztior vagy munkas megtamadasa nelkul..es persze sajnos sikertelenul. Eg az amazonas, de itt tovabbra is az a garazda, aki vedi a fakat, nem az aki pusztitja. Éljen dicső pártunk és vezérünk…. ”

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!