Elegünk van a Fidesz hazugságaiból, a gyűlölködésből, a lopásból, elegünk van Orbán stadionjaiból

0

A fene enné meg. A Fidesz -tudjátok ez az a párt amelynek a vezetője állítólag mindig igazat mond a magyar embereknek–szóvivője szerint Soros -tudjátok az a pénzember, aki évekig finanszírozta a Fideszt, és taníttatta Orbánt és a több léhűtőt–, a kormányellenes tüntetések résztvevőit is fizeti.

Nem tudom hogyan van ez, biztos ide Debrecenbe még nem jutott el a soros pénz–eddig még nem érkezett egy fia dollár sem a számlámra. Pedig minden tüntetésen ott voltam, ezt nem dicsekvésképpen mondom, mert egyébként bérletem van.

Lehet, hogy majd legközelebb, a tüntetés helyszínén osztják ki, feketén. Tudjátok, ahogyan a fideszes helytartók, kiskirályok lenyúlják -számla nélkül, csak úgy zsebbe –a közpénzt. Ez a jóember azt gondolja -pontosabban a történelem szemétdombjára való pártja-, hogy csak a pénz számít a magyar embernek. Igaz ők már régóta nem ismerik azokat a szavalat, hogy tisztesség, becsületesség, a köz szolgálata. A Fidesz vezérét és hűbéreseit kizárólag a hatalom és az ebből származó pénz mozgatja. Nem tudunk annyit adózni, amennyit a fideszes urak, alkotmányos költség címén a saját zsebükbe tesznek.

Szóval tisztelt szóvivő úr, igaz a mondás: ki mint él, úgy ítél! Ideje lenne már ezt a sok marhaságot elfelejteni. Elegünk van a Fidesz hazugságaiból, a gyűlölködésből, a lopásból, elegünk van Orbán stadionjaiból. Békében szeretnénk élni, olyan országot akarunk, ahol a kormány nem uralkodik, hanem szolgálja a népet! Nem a Várból kell lenézni az alattvalókra, a karmelita kolostorra költött milliárdokból az összes éhező gyermek, az év minden napján –ünnepnap is tisztelt hatalom–jól tudna lakni!

Forrás és bővebben itt:https://prokontra.hu/elegunk-van-a-fidesz-hazugsagaibol-a-gyulolkodesbol-a-lopasbol-elegunk-van-orban-stadionjaibol/?fbclid=IwAR2FjuL510gdwHQKmpQpVyz5DqRM9sOOz9-4jDs7WkuGbAGLw31bziQtGlY

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!