Ekkorát hazudni csak Bakondi tud!

Bakondi György szerint mozgolódnak a migránsok, tudjuk mert jönnek az önkormányzati választások!

Fokozódott a migránsok aktivitása az elmúlt időszakban a szerb határszakaszon – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Az idén már több mint 6300-an kísérelték meg illegálisan átlépni a magyar határt. A bevándorlók többsége pakisztáni, afgán és iráni állampolgár, de irakiak, szírek és fekete-afrikaiak is rendszeresen megsértik a határt – mondta Bakondi.

A belső biztonság megteremtéséért Európa külső határait le kell zárni az illegális migráció előtt, és el kell érni, hogy távozzanak a bűncselekményekből élő illegális bevándorlók.

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Bakondi György azt mondta: a fizikai és jogi határzárnak köszönhetően Magyarország mára Európa egyik legbiztonságosabb országává vált, ami – tette hozzá – segíti a gazdaság fejlődését is.

Via: MTI

Kapcsolódó cikkek

Bödőcs Tibor: “Fasizmus van!”

O.L.K.T.

Kifogást teszek a Fővárosi Választási Bizottságnál a józsefvárosi óvodákban zajló jogsértő aláírásgyűjtés miatt.

O.L.K.T.

Még magasabb pozícióba nyalta fel magát Kumin Ferenc

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!