Ekkora pofátlanságot régen olvastál szerintem!

Fideszes polgármesterek vásárolják fel olcsón azon elárverezett ingatlanokat, amikből családokat lakoltattak ki a napokban! A Fidesz lakásmaffia épp a csúcsán jár.

Azért nem hoz ORBÁN TÖRVÉNYT A DEVIZAHITELESEK VÉDELMÉBEN, MINT MÁS EU-S TAGÁLLAMBAN TETTÉK AZT KIFIZETVE AZ EMBEREK TARTOZÁSAIT ÁLLAMILAG, MIVEL A BANKOK CSALTAK, ÉS ÁTVERTÉK AZ ÜGYFELEIKET, na ez a Fidesz!

Mint tudjuk a választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor miniszterelnök vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából a mai napig.

Ezen családok az igazságtalan devizahiteleik miatt adósodtak el teljesen, és bár kb. évente kürtöli tele a sajtót Rogán Antal propagandaminiszter, hogy megoldottuk a devizások problémáját, ez nyilvánvalóan nem történt meg. Logikus: ha megoldották volna, akkor nem kellene időről-időre újabb csodaötlettel előállniuk, másrészt most nem lenne cirka 30 ezer olyan család Magyarországon, amelyeket a kilakoltatás réme fenyeget.

Ezek azok a magyar emberek, akik nem kapnak segítséget az államtól, a Fidesz lemondott róluk és most kész a kilátástalanságba taszítani őket.

Az időzítés is annyira elegáns, amennyire Orbán Viktortól csak telhet. Jó keresztapához illően a főni épp Horvátországban, a tengerparton időzik, nyilván jókat lakmározva mindabból a földi jóból, mit a tájék adhat. Vagy inkább egy kis hazait. Szubjektíve úgy képzelem, hogy pálmafák árnyékában májashurkát fogyaszt, jó lédús kovászos uborkával. Tán ezeket a gyanús tengeri herkentyűket nem szívleli.

De kanyarodjunk vissza a valósághoz: jelenleg a magyar rendőrség családok százait üldözi el otthonukból a kormány felhatalmazásából, miközben a miniszterelnök abban a Horvátországban nyaral, ahol néhány hónapja hozott törvényt a helyi kormány, hogy kedves bankok, kapjátok be, mi a nemzettel vagyunk, nem veletek, lesztek szívesek a hitel felvételének árfolyamán számolni az adott devizát. Ezzel a lépéssel a horvát kormány horvát devizahiteles családok ezreit menti meg. A magyar kormány pedig épp ráront a saját nemzetére és a bankok mellé áll a saját állampolgáraival szemben.

„Minden országnak joga van a keresztény kultúrát megvédeni” – mondta Orbán Viktor tusványosi beszédében. Hát, nem tudom: nekem a keresztényi kultúra arról szól, hogy egy nemzet magáról, mint közösségről gondolkodik. A gyengéket megvédi, mi több segíti. Aki elbotlott, annak kezet nyújt.

Ismétlem: Május óta 1355 magyar családot lakoltattak ki otthonából. Hol van ilyenkor a keresztény kultúra? Rénszarvasra vadászik kéjjel valahol Skandináviában? Éppen bedől valami kamu örökösnőnek milliárdos hasznot remélve? Ibizán szipog? Hurkát zabál kétpofára a tengerparton? Vagy hátradől, hogy megoldottuk ezt a problémát is, a kilakoltatott családok úgysem kerülhetnek utcára, mert milyen okosan betiltottuk a hajléktalanságot még a nyár elején?

Miközben holnap, augusztus 20-án ünneplőbe öltözik a magyarság lelke, hiszen államiságunk 1018. születésnapját tartjuk. Keresztényien. Kulturáltan. 2018-at ráadásul a kormány a családok évének nevezte ki. Remekül fog szórakozni az utcára kirakott 1355 család, meg a további veszélyben lévő harmincezer.

 

olkt.hu/Facebook

 


Kapcsolódó cikkek

Újabb Borkai-botrány: Borkai fia egymilliót kap havonta egy totál tetszhalott cégből

O.L.K.T.

Már a kutya sem veszi be. VIDEÓ

O.L.K.T.

TÖBBEN KÉRTÉK A KAMPÁNYSZÁMLA-SZÁMOMAT – ADOMÁNYAIKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!