Ehhez aztán pofa kell!

Az mfor.hu a parlament nyilvános szerződéslistáján szúrta ki a Fly-Coop Kft. nevét. Mint ismert, ezt a céget választotta a Rogán házaspár, amikor úgy döntöttek, hogy helikopterrel mennek Szabó Zsófia színésznő esküvőjére. Rogán Antal először tagadta a repüést a Népszabadság újságírójának, majd kisvártatva beismerte. Állítása szerint a cég nem kapott tőlük pénzt, felesége, Rogán-Gaál Cecília cége barterrel fizette ki a luxusutazást.

Kövér László, illetve az Országgyűlés Hivatala viszont hagyományosan intézte az ellentételezést:
a nyilvános információk alapján a repülőt április 2.-a és 4.-e közötti időszakra bérelték, melyért 6,8 millió forintot fizettek.

A lap megkeresésére az Országgyűlés Hivatala közölte: Kövér nyolcfős delegáció élén 2019. április 2-4 között tett hivatalos kétoldalú látogatást Rómában az olasz parlament szenátusa elnökének meghívására.

Az országgyűlési küldöttség tagjaként az házelnököt elkísérte Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, a magyar-olasz baráti tagozat elnöke és Selmeczi Gabriella képviselő, a magyar-olasz baráti tagozat tagja.

 

olkt.hu/mfor.hu

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc: “2020-tól a kormány több tízezer diáktól veszi el a továbbtanulás lehetőségét egy átgondolatlan nyelvvizsga-törvénnyel!”

Rubóczki Tamás

Épp a nyugdíjkassza megmentője beszél most a CSOK-ról. Úgy néz ki, abban is lát (magának) hasznos dolgot Gabriella.

O.L.K.T.

Orbán Ráhel: Nyugodtan alszunk el minden este, hisz mindenki onnan lop ahonnan tud…

O.L.K.T.