EGYÜTT VAGYUNK

0

Tegnap minimum 3000 magyar tüntetett, felerészben cigány, felerészben fehér, és ennél rosszabb hírt nem is kaphatna a felcsúti führer. Milliárdokat ölt Farkas Flóriba, hogy rajta keresztül kiölje a cigányság önvédelmi reflexét, távoltartva ezzel egymillió embert a közélettől. Bebukta. Nyilvánvaló, hogy megérkeztek a politikába, erősen, elszántan, igazuk tudatában.

Ugyanígy bebukta azt a tervét is, hogy újabb ellenségét elszigetelje a többségi társadalomtól. Mint mondtam: ugyanannyian voltunk kint fehérek, mint cigányok, nem hagytuk magukra honfitársainkat. Aki tegnap velünk volt, életre szóló élménnyel gazdagabban tért haza, ebben biztos vagyok. Ez a tüntetés többet tett az előítéletekkel szemben, mint bármi más történés eddig.

Október 13-a óta nyilvánvaló, hogy már az ellenzékiek vannak többségben. És most felzárkóztak mellénk cigány honfitársaink is. A tegnapi tüntetés jelentősége felér a megnyert önkormányzati választáséval. Ez ma még talán nem látszik, de rövidesen mindenki számára egyértelmű lesz. Tegnap óta rengeteget erősödtünk. Sokkal többen vagyunk már, mint O1G bandája. Mi, cigányok és fehérek. Demokraták. Magyarok. Emberek.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 🙂

Tuareg