Egyre rosszabb állapotban van Orbán az ellenzék miatt

Az ellenzéki összefogásnak hála, napi szinten többször is virtuálisan elnáspángolják Orbánt és kormányát.

A parlamenti felszólalásokban vezető szerepet Jakab Péter tarja, aki nyíltan feltalálva ostromomba Orbán kedélyállapotát.

A DK új parlamenti képviselője Sebián-Petrovszki László szúrt oda egyet, hogy „Mi, európai magyarok nem az orbáni alaptörvényt tekintjük mércének, hanem a hazát, a köztársaságot és a demokratikus alapértékeket, amelyek egy zsarnoki rendszerrel ellentétben örök értéket képviselnek”.

Érthető, hogy Viktor egyre inkább meg van reccsenve, aki például látta alábbi bejegyzését, alighanem rögtön meglepné karácsonyra egy (csak oda szóló) grazi vonatjeggyel a kiégett despotát.

Forrás Zsúrpubi

Kapcsolódó cikkek

Tudja mi a DESPOTA szó jelentése?

O.L.K.T.

330 felett az Euró

O.L.K.T.

Brutális csapást mért a budapesti agglomeráció Pilis-beli településeire az a nem várt fejlemény, hogy decemberben hó esett

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!