Egyenes az út kifelé az EU-ból???

Jelentős tömeg gyűlt össze vasárnap délután Brüsszelben, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója által szervezett Európa-párti felvonuláson, amelyhez további baloldali és liberális képviselőcsoportok, politikai és civilszervezetek is csatlakoztak.

A „March for Europe”, vagyis a „Menet Európáért” címet viselő eseményen az MSZP-Párbeszéd szövetség is képviseltette magát. Mester Barnabás EP-képviselőjelölt, a Radikális Európai Demokraták mozgalmának alapítója a tüntetésen készített közösségi videójában arról beszélt, hogy Magyarország számára jelenleg nincs más alternatíva, mint a közös európai értékek képviselte és az uniós tagság.

„A Fideszt néhány nappal ezelőtt a saját európai pártcsaládja is kilökte magából, a magyar kormánypárt teljesen egyértelműen az Európa-ellenes szélsőjobboldallal készül új szövetségre lépni, amelynek világos következménye lesz az uniós tagságunk felmondása” – figyelmeztetett Mester Barnabás.

Mester Barnabás, az MSZP EP-képviselőjelöltje jelentkezik Brüsszelből, a March4Europe tüntetésről.

Posted by Ujhelyi István dr. on Sunday, 24 March 2019


forrás:https://balramagyar.hu/2019/03/24/friss-orban-legujabb-huzasaval-egyenes-az-ut-kifele-az-eu-bol/?fbclid=IwAR1-fDy0hS0Zr7O9x228hubDVeCn15viTgiTV6pPTRbDCUY2wys1olfKR3s

Kapcsolódó cikkek

Tóth Vera válasza Edda videójára

O.L.K.T.

Ormos Mária: A diktatúrához nem kell hitlerbajusz és karlendítés!

Rubóczki Tamás

Ők mondták:

O.L.K.T.