Egyelőre úgy tűnik Orbán nem utazik Salvinihez!

Egyelőre távol tartja magát a populista-szélsőjobbos formációtól.

A Népszava két fideszes forrása cáfolta, hogy a magyar kormányfő  elfogadná Matteo Salvini meghívását a szélsőséges pártok hétfői randevújára. Az osztrák Die Presse írta meg, hogy Milánóban Népek és Nemzetek Szövetsége néven alakít hétfőn új európai politikai formációt az olasz belügyminiszter, a Liga elnöke.

Orbán Viktor nem utazik Milánóba, nem fogadja el a meghívást, mert bár a Fidesz helyzete kritikus az Európai Néppárton belül, de nem akarja provokálni a német CDU-t. A fideszesek abban bíznak, az új elnökkel, Annegret Kramp-Karrenbauerrel konzervatív irányba fordul a német kormánypárt, javulhat a viszony.

A Népszava forrásai szerint a Népek és Nemzetek Szövetsége egyértelműen a Néppárt riválisa lesz, így Orbán Viktor jelenléte az EP-kampányban egyértelmű szakítást jelentene.

olkt.hu/nepszava.hu

Kapcsolódó cikkek

Forbes: Soros György kéri, hogy adóztassák meg!

O.L.K.T.

A Fidesz nem volt hajlandó napirendre venni sem az MTVA-székházbeli botrányt, ezért az ellenzék kivonult a nemzetbiztonsági ülésről!

Rubóczki Tamás

Fidesz propaganda: Soros György a NATO-t akarja bomlasztani

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!