Egy új korszak nyitánya. Rabosítás…

0

Szerettem volna jelen lenni,azon a történelmi eseményen, amikor először rabosítanak országgyűlési képviselőt egy koncepciós eljárásban.
Bár a törvény csak február elsején lép életbe, a Központi “Nyomozó” “Főügyészség” vezető helyettese megtiltotta a szabad mozgásomat az épületben -“természetesen” semmilyen jogi hátteret nem tudott megadni. Így csak ennyi fotó maradt bentről – egy új korszak nyitányáról. Mert új korszak az, amikor az ügyész nem az Mtva smasszereit, hanem az általuk letepert képviselőt rabosítja. Vicc lenne ez, ha nem egy új szintet jelző mérföldkő lenne. De az. Innentől Polt nem csak a bűnösöket védi, hanem az ellenzéket támadja politikai alapon
Most csak a szolidaritásomat tudom kifejezni és csak az előszobából. Megoldás csak akkor lenne, ha az utcán nem néhány tucat ember tüntetne ez ellen a gyalázat ellen.

Hadházy Ákos

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!