Egy politikustól hallottam: Szó szerint azt mondta az emberekről, hogy járulékos veszteség! – Ez ma a Fidesz féle egészségügy! (Videó)

Igen, ennyit ér egy tisztes adófizető magyar ember élete az orbáni maffiaországban, ahol nem számít, hogy 40 perc, vagy 60 perc alatt megy ki a mentő egy közpolgár emberélethez ha baj van, nem érdekli a Fideszt, hogy hónapos várólisták vannak műtétekre, nem számít, hogy összeomlik a kórház, nem számít, hogy több ezer magyarországi járásban nincs háziorvosi praxis, nem számít, hogy a gyermekkórházakban nincs elég lélegeztetőgép, vagy éppen inkubátor, nem számít, hogy nincs orvos, ápoló, nővér, betegtoló, egészségügyi asszisztens, aneszteziológus, fogorvos, műtőssegéd, takarító stb… Orbán Viktor az ország fosztogatásra van ráállva a kisstílű, tolvaj hordájával és bandájával együtt. A magyar emberek sorsát szó szerint leszarjak. Most a kilakoltatások példája, a hajléktalanok utcáról kitíltása, az EÜ totális szétrombolása. Közmunkából béreljen lakást nyilatkozta valamelyik félkegyelmű fideszes a köztévében tegnap. Tisztában van a rohadék, mennyit ér ma 54 ezer forint? Szerintem nem! Hogy meri kinyitni a pofáját a közemeberektől lerabolt milliárdai és milliói mellett? Ez Orbánisztán! Érdemes megnézni a videót:

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Nem értjük mire várunk? A köztársasági elnökre talán? Dr. Varga-Damm Andrea ebben bízik még! (VIDEÓ)

O.L.K.T.

Lakástakarék! Itt a nagy fideszes mocskossági lista!

Rubóczki Tamás

Attól mert nem normális, még nem lophat kedvére…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!