Egy nyugalmazott rendőr megmondta, hogy hol lehet VV Fanni holtteste

2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, ismertebb nevén VV Fanni, akinek a holttestét azóta sem találták meg. A rendőrség biztosra veszi, hogy gyilkosság történt, a gyanúsítottat már másfél éve letartóztatták, de az ügyben még továbbra is rengeteg a tisztázatlan részlet. Legfőképpen az, hogy hol is lehet a 24 éves lány holtteste.

A Blikk egy nyugalmazott rendőrt keresett meg a Novozánszki család ügyvédjének segítségével, hogy feltegye a kérdést, az exrendőr szerint hol lehet a Való Világ egykori sztárjának holtteste.

A nyugalmazott férfi egy korábbi konferencián egy pszichológustól hallott előadásra hivatkozva úgy véli, az esetek többségében a holttestet a tett helyszínén hagyják, esetleg vízbe dobják, vagy egy közeli erődben rejtik el.

Sokkal ritkábban fordul elő, hogy frissen hantolt sírokba rejtik a gyilkosság áldozatát. H. László, nyugalmazott rendőr szerint ebben az irányban is nyomoznia kéne a rendőrségnek.

Mivel szegény lány eltűnése kiemelt eset lehet, ezért biztosan mindent megtettek már a nyomozók, de arra gondoltam, hátha ezt is érdemes lenne fontolóra venni – mondta a Blikknek a férfi.

A Novozánszki család ügyvédje szerint a mai napig rengeteg telefonhívást és üzenetet kapnak olyan emberektől, akik tudni vélik, hol lehet VV Fanni holtteste. Bár az ügyvéd szerinte a rendőrség kiváló munkát végez, másfél év alatt sem sikerült megoldaniuk a bűnügyet.

Kapcsolódó cikkek

Szorul a hurok a Fidesz nyaka körül. Lehet, hogy kevés lesz már a migráncsozás és a sorosozás.

O.L.K.T.

Felfüggesztette az Országgyűlés Demeter Márta mentelmi jogát!

O.L.K.T.

Karácsony másnapján hatalmas dekoltázst villantott…

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!