Egy német lap buktatta le Orbán ocsmány titkos tervét – sosem látott botrány lehet belőle

Az ATV szúrta ki a német közszolgálati Deutsche Welle honlapján, azt a cikket amiben arról számolnak be, hogy rekordot döntött a német fegyverexport és Magyarország a legnagyobb vásárló.

A német közszolgálati Deutsche Welle cikkében arról számolnak be, hogy rekordot döntött a német fegyverexport és Magyarország a legnagyobb vásárló. Idén csaknem nyolcmilliárd euró értékben adott el Berlin fegyvereket, ez tavalyhoz képest 65%-os növekedés.

Az írásból az is kiderül, hogy az Orbán kormány által rendelt fegyverek nem kis hányadot tesznek ki. Ugyanis a külföldön eladott német fegyverek negyede Magyarországra érkezett csaknem 1,8 milliárd euró értékben.

A Baloldal és a Zöldek élesen bírálják a német kormányt, amiért szinte ellenőrizetlenül ad el fegyvereket olyan országoknak, mint Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek, amelyek részt vesznek a jemeni háborúban.

Maradjunk annyiban, hogy megvan annak a bája, hogy egy német lapból értesül a magyar nép, hogy rekord mennyiségű fegyvert vásárolt az Orbán kabinet.

Kapcsolódó cikkek

Gulyás Gergely aljas hazudozó!

H Miklós

Nem messzi tájak fölfedezője: Pógári mennyországban járt, ki se küldött munkatársunk

O.L.K.T.

Kijev katonai bázis létrehozásáról tárgyal Washingtonnal

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!