Egy kiló zsírt kaptak a Hír tévesek karácsonyra!

Egy kiló zsírt kaptak a Hír tévesek karácsonyra!

Karácsonyra csupán egy levelet kaptak a jól megszokott jutalom helyett a HírTv munkatársai – értesült a hvg.hu.
Simicska Lajos egykori televíziójában szokás volt, hogy az ünnepek előtt néhány havi fizetést prémiumként kaptak meg az alkalmazottak. Ez volt tulajdonképpen az oligarcha karácsonyi ajándéka. A meglepetés a Fidesz egykori pénztárnokával együtt azonban már a múlté.
Bár az augusztusi „tulajdonosváltás” óta újra megszaporodtak a hirdetések a televízióban – tehát bőven volt bevétele is a cégnek -, pulykapénzt most egyetlen alkalmazott sem kapott. Ennek valószínűleg nem az a magyarázat, hogy jelentősen csökkent a csatorna nézettsége, hiszen akkor az Echo TV-ben sem osztottak volna karácsonyi ajándékot.
A hvg.hu úgy tudja, hogy Mészáros Lőrinc (egykori) tévéjében mindenki kapott egy kis meglepetést. A hírTV munkatársai között gyorsan elterjedt, hogy a tavalyihoz hasonló csomaggal kedveskedett idén is az Echo TV vezetése a munkatársaknak. Az ajándékkosárban most is egy kilogramm zsír és liszt, illetve némi kolbász, méz és tíz tojás volt.

Forrás hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

Vásárhelyi Mária: Minket köpnek szembe Orbán Viktorék

O.L.K.T.

Marad a pics@ közmunkabér, de azért Magyarország jobban teljesít!

Rubóczki Tamás

Rendkívüli: Előkerült egy rendőrségi kép és hanganyag ahol Orbán Viktor terrorakciót hajt végre!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!