Egy 45 perces légyottra rabolta el váratlanul Orbánt Putyin a Kremlbe!

A hivatalos találkozó után teljesen váratlanul négyszemközti megbeszélésre hívta az orosz államfő Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. Azt nem tudni, miről diskuráltak.

Megírtuk: Orbán Viktor kedden hivatalos találkozón vett részt Moszkvában, hogy az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal tárgyaljon, a részletekről itt számoltunk be.

A kormányközeli origo.hu úgy tudja, a hivatalos vizit után egész váratlan dolog történt: az előzetes tervektől eltérően Putyin négyszemközti beszélgetésre hívta Orbánt.

A lap szerző nélküli cikkében még külön hangsúlyozza is, hogy

“a kétségtelenül váratlan, négyszemközti megbeszélés azért is keltett meglepetést, mert a két ország vezetője közti találkozó egyeztetése során nem volt arról szó”.

– számolt be az origo.hu.

Hogy miről beszélgettek, természetesen nem ismert, csak annyi biztos, hogy Orbán és az orosz elnök legalább 40-45 percig diskuráltak ketten valamiről a Kremlben.

kép. I.Sz.

olkt.hu/hvg.hu


Kapcsolódó cikkek

Orbán lánya is katonai kormánygéppel repked nyaralni!

H Miklós

Felháborító, hogy hogy osztogatják a közpénzt!

Rubóczki Tamás

Jó reggelt Magyarország! Ma is kormányon hagyjátok Orbánt?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!