Ebben is hazudtak!

Miközben a kormány évek óta hergeli a közvéleményt a menekültek ellen, sőt, „migránsmentes övezetet” hirdetett, a Magyar Nemzet most azt írja: 2016 augusztusa óta Budapesten már lakhatási program is van menekültek számára, tudtuk meg az index.hu -tól.

A sok milliárd forintot felemésztő állami propaganda ellenére Magyarország igenis fogad be menekülteket. Bár Brüsszellel késhegyig menő harcot folytatunk 1293 elismert menekült áttelepítése ellen, csak tavaly legalább ennyi embernek adtunk valamilyen jogcímen védelmet.

A cikk itt folytatódik

https://index.hu/belfold/2018/01/22/ezt_sem_vertek_nagydobra_lakasokkal_is_segiti_a_kormany_a_menekulteket/?utm_campaign=googlenews&utm_medium=link&utm_source=editors&token=6bbab8f1c839005627baa06dcec920ef

Kapcsolódó cikkek

Undorító: Soros, ENSZ és Brüsszel után máris itt a Fidesz új mumusa Soros Alex!

Rubóczki Tamás

Incidensek a diáktüntetésen – a Készenléti Rendőrség is kivonult! (+Képek)

Rubóczki Tamás

Az ENSZ kibukott azon, hogy az Orbán-kormány éhezteti a menekülteket

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!