Durván szétalázták Orbánt!

Azt hiszem ma még a Felcsút meccsre sem fog tudni odafigyelni a keleti despota miniszterelnök ezek után.

A Fidesz világ háborút indított a Coca-Cola Magyarország ellen, azután a reklámkampány után, melyben a vállalat azt üzente a budapesti közterületeken, hogy:

“A szerelem az szerelem”.

Áll a bál a jobboldalon. Úgy tűnik nagyon nem tudják elfogadni és feldolgozni azt, hogy egy magánvállalat olyan reklámkampányt készített, ahol azonos neműek szerepelnek a képeken és a szlogennel sem, mely egyszerű és igaz: “A szerelem az szerelem”.

Az van, hogy a Coca-cola reklámkampánya úgy kiakasztotta a jobboldalt, hogy napok óta másról sem tudnak beszélni az Orbán-hívő megmondóemberek, hogy mennyire elfogadhatatlan, hogy ilyen reklámok vannak az utcákon.

Pedig se nem ízléstelenek, se nem támadóak ezek a reklámok, éppenséggel éppen az elfogadást és a toleranciát hírdeti saját pénzen egy magánvállalat, amihez szíve-joga.

Most azonban elkészült az a fénykép, ami miatt ha eddig nem is, most már bizonyosan őrjöngeni fognak a jobberek, mert hiába a szerelem az szerelem, még akkor is, ha Orbán éppenséggel olyan diktátorokba szerelemes, mint Putyin vagy Erdogan:

Az üggyel kapcsolatban egyébként Alföldi Róbert is üzent Orbánnak, amely bejegyzést már több tízezren osztottak meg. Ide kattintva ön is elolvashatja.

Kapcsolódó cikkek

Kartelezés gyanúját fedezték fel az Európai Bizottság ellenőrei Tiborcz István cégénél az Elios-nál!

Rubóczki Tamás

Kimondta az Alkotmánybíróság: jogellenesen vette el a kormány a rokkantnyugdíjakat

O.L.K.T.

Hazaárulás, dilettantizmus!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!