Durva üzenetet kapott Niedermüller Péter DK-s polgármester

Meglehetősen durva üzenetet kapott Erzsébetváros meghekkelt honlapján Niedermüller Péter, frissiben megválaszott DK-s polgármester.

Az ellenzéki kerületvezetőnek címzett üzenetben többek között azt vetik Niedermüller szemére, hogy hazaáruló és kommunista.

Hazaáruló szemétládának és tolvaj kommunistának nevezték Niedermüller Péter, DK-s polgármestert, korábbi EP-képviselőt a meghackelt erzsébetvárosi honlap hírsávjában. Hogy mi válthatta ki az “etikus hacker” dühét, egyelőre nem tudni, ugyanakkor Niedermüller nemrégi elszólása, amelyben sajnálatát fejezte ki, hogy nincs már MSZMP, esetleg közrejátszhatott az esetben. Hasonlóképpen az a tény, hogy Niedermüller Brüsszelben megszavazta a Magyarországot lejárató Sargentini-jelentést.

Íme az üzenet:

Kerestük az ügyben Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármestert, aki elmondta, hogy a mai napon rendőrségi feljelentést fog tenni.

Bővebb információkat majd a feljelentés után tud adni.

Kapcsolódó cikkek

Felháborító 2019. szeptember 12. Magyarország – így tartóztatnak (állítanak elő) egy olyan embert, aki a Ligetben védte a fákat, és éppen a Bíróságra indult – tőrbe csalták ? Mi van itt

O.L.K.T.

A kormány két generációt tart nyomorban azzal, hogy nem emeli az ápolási díjat

O.L.K.T.

Le kell szoknom…egyértelmű :( Szabolcsi dohánygyár bukott a NAV-razzián

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!