Drámai adatok: a magyarok 23 százaléka éhezik

A teljes magyar lakosság 23,8 százaléka tartósan nélkülöz élelmiszert, közel egyharmad pedig nem jut hozzá rendszeresen minden szükséges ételhez.

Magyarországon csaknem minden negyedik ember, a teljes lakosság 23,8 százaléka tartozik a tartósan élelmiszert nélkülözők közé. Az adatokat az Élelmiszerbank tette közzé az Orbán-kormány hetedik évében, és a Világgazdaság írta meg.

Ide tartozik, hogy az OECD felmérése szerint itthon öt év alatt majdnem a duplájára -17,4 százalékról 30,6 százalékra – nőtt azoknak a száma, akik ételt nélkülöznek, az ő háromnegyedük tartósan nélkülöző.

Forrás:http://propeller.hu/itthon/3247514-dramai-magyarok-23-szazaleka-ehezik?fbclid=IwAR0Sd7Y4O6SLuaspl6yqh6ISX_Xf8EsquzznOVBsPzM3sgfSaqpOGPbwKZg

Kapcsolódó cikkek

A győri lakosság véleménye Borkai szexbotrányáról! (Videó)

O.L.K.T.

Amikor az ember elaljasul félelmében…(két eset)

O.L.K.T.

Szél Bernadett 10 gyilkos kérdést tett fel a Fidesznek, amire nem mernek válaszolni

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!