Dr. Ujhelyi István EP képviselő szétcincálta Bayer Zsoltot!

A narancsos médiagépezet napok óta azt sulykolja a kormánypárt támogatóinak körében, hogy a LIBE-bizottság ülésén arról beszéltem: “szégyellem, hogy magyar vagyok”.

Jönnek is ezrével a hazaárulózó, nemzetárulózó kommentárok,

személyes támadások az utcán, vagy itt a virtuális térben. Sok alaptalan hazugságot és arra épített agressziót megéltem már, bírom is, de ez tényleg túlmegy minden határon. Erdélyi felmenőkkel rendelkező, büszke magyar családapa vagyok, egy európai hazafi. Vitathatják politikai nézeteimet, értékvállalásomat, javaslataimat, támadhatják érveimet, de magyarságomat és hazafiságomat soha. Különösen nem egy nettó, gyáva és hazug állítás alapján.

Az alábbi videó is pontosan bizonyítja, hogy épp arról beszéltem a bizottsági ülésen: azért szégyellem magam, hogy a magyarországi politika ilyen helyzetbe hozott mindannyiunkat, ilyen helyzetbe hozta Magyarországot.

Az a minimum, hogy Bayer Zsolt Hivatalos oldala elnézést kér, amiért – sajnos nem először – hazugságot terjesztett és gyülöletet gerjesztett.

Szerző: Ujhelyi István

Kapcsolódó cikkek

Hadházy: a fideszes Boldog István korrupciós ügye miatt nyomozhat az ügyészség

O.L.K.T.

Durva: Egy diktátor körözött pénzemberének adott vízumot a magyar állam, a lebonyolítója Rogán Antal!

Rubóczki Tamás

Agybaj: A Fidesz szerint továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!