Dózsa György úti gázoló: Vettem egy Mercedest mert remélem visszakapom a jogosítványomat!

0

Újabb luxusautóval bővült M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló, feltörekvő képzőművész flottája: a 41 milliós, 500 lóerős Mercedes-AMG GT-t a saját autószalonján keresztül szerezte be – írja a Blikk.

A sportautó azonban egyelőre egy métert se mehetett, legalábbis M. Richárddal a volánjánál: a jogosítványát ugyanis a tragédia után bevonták. 

Fotó: mercedes-benz.com

„Még le kell tennem a vizsgákat, hogy visszakapjam a jogosítványomat – újságolta. Persze, az is lehet, hogy a bíróság eltilt a vezetéstől. Bár több száz autónk van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni addig is – ecsetelte M. Richárd.

A férfit jelenleg a Rókus kórházban kezelik, ott folyik a súlyos szívműtétjét követő rehabilitáció. Elmondása szerint az állapota jelenleg stagnál, bár egy héttel ezelőtt kétszer is orvosi beavatkozásra szorult.

M. Richárd hozzátette: közben újabb elváltozást találtak nála az orvosok: mellékvesekéreg-elégtelenség alakult ki nála a korábban beszedett doppingszerek miatt. 

Mint megírtuk, M. Richárd az egyik vádlottja a 2017 májusában a Dózsa György úton történt, két halálos áldozatot követelő balesetnek

olkt.hu/blikk.hu