Döntött a bíróság: 26 híradón át kell beolvasnia az MTV-nek, hogy hazudtak

26 híradóban kell lehoznia az M1-nek azt a 6 helyreigazítást, melyre a bíróság a Czeglédy Csabáról terjesztett valótlan rágalmak miatt kötelezte a köztévét.

Az M1 Híradó szerint a meghurcolt, ellenzéki vállalkozó, ügyvéd korábban több ezer diákot és felnőttet károsított meg több százmillió forint összegben. Ám így ez ebben a formában a legkevésbé sem igaz.

Az erről szóló hazugságokkal tűzdelt hírt a közmédia napokon keresztül leadta, ezért a bíróság arra hivatkozva, hogy az M1-nek közszolgálati médiaszolgáltatóként nagy a felelőssége a nyilvánosság tájékoztatásában, kötelezte az M1 Híradót, hogy a 2017 őszén leadott hírekkel egy időpontban adja le a valótlan hírre vonatkozó helyreigazítását.

A Fidesz propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a bíróság milyen szigorú ítéletet hozott az MTV hazugságival kapcsolatban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facebookon, hogy mindenki lássa: hazudnak reggel, hazudnak délben, hazudnak este!

Forrás: Hírhugó

Kapcsolódó cikkek

A diktátor!

Rubóczki Tamás

BRUTÁLISAN SZENNYEZŐ MÉSZÁROS LŐRINCZ MÁTRAI ERŐMŰVE!

O.L.K.T.

444: “Tarlós szerint Borkai Zsolt méltatlanná vált a polgármesterségre

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!