“Döntő csatára készülünk, aminek két kimenetele lehetséges”

0

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én már rohadtul unom az ilyen kezdetű mondatokat. Október 13-a az utolsó esélyünk, hogy visszavegyük az országunkat O1G maffiájától. A nagyobb településeken teljes az ellenzéki egység, összehangolt, jó a kampány, olyan esélyünk van, amiről kilenc éven át csak álmodoztunk. Döntő csatára készülünk, aminek két kimenetele van. És nincs harmadik. Vagy megrendítjük Orbán legyőzhetetlenségi mítoszát, és ezzel saját pártján belüli hatalmát, és visszavesszük az önkormányzatokat azok gazdasági és médiaerejével, vagy végleg elsüllyedünk egy keleti diktatúra mocsarában.

Leírjuk, elmondjuk sokan, hogy ehhez mit kell tenni: elmenni szavazni, másokat is meggyőzni erről, és beülni szavazatszámlálónak, hogy a csalás lehetőségét minimalizáljuk. Egyszerű ez. Egészen addig, amíg el nem indul a JÓ, DE… kezdetű mindent túlgondolkodó, álértelmiségi maszatolás. Jó, de mi van, ha beveti a rendőrséget, a hadsereget, az ufókat, jön a hét csapás, az anyámpicsája. Akkor jön. Ennyi rá a válaszom. Mit veszthetsz még? Kirúgnak a munkahelyedről? Megtörtént. Szétrabolják az országodat? Pipálva. És folytathatnám bármeddig.

Csatára készülünk. Döntő csatára, ahol a hazánk, a szabadságunk a tét. Felnőttek, demokraták ilyenkor felfogják saját személyes felelősségüket, és nem elbizonytalanítani akarják a Rezsimtelenítésre készülő társaikat JÓ, DE… kezdetű baromságokkal. hanem inkább beszélnek a szomszéddal, hogy Őt is elvigyék szavazni, buzdítanak élőben, neten, mindenütt. Mert ennek van értelme. Mert ebből győzelem lesz. Aki meg csak riogatni tud, vészmadárkodni, a valós helyzetet felfogni képtelen, gyermeki módon ostobáskodni, inkább fogja be a száját. Ha már gyáva a harchoz, akkor ezt ne verje nagydobra.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!