Donáth László: A Fidesz le akar járatni!

Donáth László egyértelműnek tartja, hogy politikai lejárató kampány zajlik, amelynek valódi célpontja nem ő, hanem a lánya, mondta az evangélikus lelkész a Népszava megkeresésére.

Hozzátette, hogy máig semmifajta hivatalos megkeresést nem kapott, még tanúként sem, ezért az ügyről nem áll módjában semmit nyilatkozni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást szexuális kényszerítés miatt a Donáth László elleni feljelentés nyomán, gyanúsítotti kihallgatás nem történt az ügyben.

A Ripost más kormánypárti médiumokkal együtt arról számolt be: szexuálisan zaklathatott egy 30 év körüli takarítónőt a békásmegyeri evangélikus szeretetházban Donáth László lelkész. A lap információja szerint a takarítónő tett feljelentést.

A Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház vezetője nem kommentálta az esetet, Donáth László nem reagált a Ripost megkeresésére. Az újság az ügyben hangsúlyozza, hogy a volt szocialista képviselő a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az apja.

Via: Népszava

Kapcsolódó cikkek

Ezért nyert a Fidesz VIDEÓ

O.L.K.T.

A Munkáspárt is beszáll a versenybe – Thürmer Gyula pártelnököt indítják a főpolgármesteri posztért

O.L.K.T.

Négy érdekes, hamisítatlan magyar hír tömören!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!