Donáth László: A Fidesz le akar járatni!

Donáth László egyértelműnek tartja, hogy politikai lejárató kampány zajlik, amelynek valódi célpontja nem ő, hanem a lánya, mondta az evangélikus lelkész a Népszava megkeresésére.

Hozzátette, hogy máig semmifajta hivatalos megkeresést nem kapott, még tanúként sem, ezért az ügyről nem áll módjában semmit nyilatkozni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást szexuális kényszerítés miatt a Donáth László elleni feljelentés nyomán, gyanúsítotti kihallgatás nem történt az ügyben.

A Ripost más kormánypárti médiumokkal együtt arról számolt be: szexuálisan zaklathatott egy 30 év körüli takarítónőt a békásmegyeri evangélikus szeretetházban Donáth László lelkész. A lap információja szerint a takarítónő tett feljelentést.

A Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház vezetője nem kommentálta az esetet, Donáth László nem reagált a Ripost megkeresésére. Az újság az ügyben hangsúlyozza, hogy a volt szocialista képviselő a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az apja.

Via: Népszava

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz szerint akkora a sikere a “Soros terv” konzultációnak, hogy rádobnak egy telefonos kampányt is!

Rubóczki Tamás

Most megyünk, és mindenki befizet a kasszába 1300 forintot! Mindenki! Aggastyántól csecsemőig mindenki!

O.L.K.T.

Simicskának itt a vége – most már jöhetne az atom!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok