Dollármilliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek

Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört. A 24.hu tegnap – a svájci Basler Zeitung cikkére hivatkozva – hosszadalmas írásban mutatta be, hogy az amerikai Finkelstein és cége hogyan árulja a tömeggyűlöletet elfajzott politikai pártok és kormányok számára, a választási győzelem érdekében.
Az egyik legjobb vevőjük a Fidesz volt, kiknek megrendelésére állították össze és vezényelték le a Soros Györgyöt ördögként lefestő, őt démonizáló gyűlöletkampányt.
Dollármilliókért csepegtették a mérget, segédkeztek abban, hogy előítélet és félelem tartsa össze a Fidesz mögötti közösséget, és uralhassák az országot.
A politika nem kötelezően ilyen. Nem igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem igaz, hogy nincs alapvető erkölcsi kötelessége a hatalmon lévőknek. Mert van: a kormányzás a közjó szolgálata, nem elfajzott eszmék képviselete es terjesztése.
Mocskos eszközökkel, mocskos politikai termékkel uralja az országot egy mocskos rezsim.
Van még kérdés?

Forrás: Ludvig Jenő/facebook

Kapcsolódó cikkek

Orbán két diktátorhoz utazik Húsvét után!

Rubóczki Tamás

Gaskó István a Fogarasi úti Tescoban vásárol most. Kérdeztem tőle; megy a tüntetésre? Válaszolt; “Igen, persze, megyek” Szerintetek, hazudik?!

O.L.K.T.

Orbán lekoppintotta Rákosit

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!